Despre noi

De la scaune practice și mese rezistente, peisaje moderne de lounge până la accesorii potrivite, precum protecție solară și perne: KETTLER Outdoor se ridica asteptarilor pentru amenajarea teraselor si gradinilor!

Funcțional, confortabil, durabil – și multe altele!

Diversele produse pentru exterior ale mărcii KETTLER reprezintă în primul rând proprietățile lor funcționale, un nivel ridicat de confort, precum și durabilitatea lor. Sortimentul mereu conștient de tendințe acoperă astfel, în afară de produse pentru cele mai diverse ocazii și oferta individuală de locuri, cele mai diverse materiale și combinații de materiale: mobilier robust din rășină, aluminiu solid, precum și răchită atemporală sau forme elegante din oțel inoxidabil, combinate cu materiale textile stabile la formă sau material de exterior ușor de întreținut.

Pentru cerințele speciale ale gamei de articole, printre altele pentru comerțul alimentar și hotelier, sortimentul KETTLER Outdoor oferă produse deosebit de certificate.

Exteriorul și interiorul 

De 70 de ani, mobilierul de grădină de la marca KETTLER reprezintă funcționalitate, confort, calitate și design.

Cu fiecare dezvoltare nouă, inovatoare și fiecare produs sofisticat, KETTLER Outdoor se străduiește să contribuie la modelarea timpului liber, care este atât de prețios pentru oameni. KETTLER Outdoor vrea să facă parte din multele povești mici pe care viața le scrie în familii și să fie acolo când oamenii se bucură de viață. Fie pentru balconul decelerant al orașului, visul grădinii rurale sau grădina confortabilă de iarnă. KETTLER Outdoor permite exteriorului și interiorului să se îmbine și oferă mobilierul potrivit pentru aceste zone de relaxare.

Fondarea KETTLER Home&Garden în decembrie 2019

KETTLER Home&Garden GmbH, cu sediul în Glinde, lângă Hamburg, distribuie diverse produse pentru exterior din decembrie 2019. Subiectele legate de logistică, vânzări și marketing sunt controlate de la Gelsenkirchen. Principalele piețe de vânzare sunt regiunea DACH, BENELUX și restul Europei. Distributia produselor se face in special prin dealeri specializati care au o competenta inalta in mobilier de gradina.